Nova Milenij web stranica

Poštovani korisnici i partneri,

sa zadovoljstvom vam predstavljamo novu Milenij web stranicu. Već niz godina svojom vizijom i predanim radom nudimo nova rješenja kojima dižemo ljestvicu za sve naše konkurente a ne mali puta i postavljamo trendove za nadolazeći period. Naš primarni cilj s kojim smo pristupili izradi nove stranice je kako bi Vam naša ponuda i usluge bile još dostupnije, jednostavnije i preglednije.

Prateći najnovije tehnologije i smjernice, nastojali smo tijekom procesa redizajna izraditi vrjedniji, korisnički i respozivan resurs dostupan na svim uređajima. Pristupite našoj web stranici preko bilo kojeg uređaja i uvjerite se i sami u kvalitetu novog prilagođenog iskustva. Lako i brzo ćete pronaći sve informacije o našim proizvodima i uslugama, tvrtki, partnerskoj mreži ali i redovno ažurirane novosti iz svijeta turizma i ugostiteljstva.

U izazovnim vremenima pred nama, stalno ćemo dodavati sve više i više novog, da bi Vama olakšali dostupnost informacija i našim korisnicima ponudili nove oblike pomoći i uputa za rad s našim informacijskim sustavom.

U pogledu dizajna i korisničkog iskustva redizajna nove web stranice zahvaljujemo Ivanu, Predragu i Matiji na njihovom doprinosu.

Dobrodošli!

Vaš Milenij tim

Social:

Sve objave