CHANNEL MANAGER

CM + BE + RM je vaša dobitna formula

Brže ažuriranje. Manje overbookinga. Više rezervacija.

Maksimizirajte vaš doseg s #1 hotelskim channel managerom.

Powered by WebBookingPro.

Channel manager

Upravitelj prodajnih kanala omogućuje vam da kontrolirate dostupnost, restrikcije i cijene distribucijskim kanalima (npr. Booking.com, AirBnB) automatizirano koristeći jedno sučelje, jedan kalendar.

Uz mogućnost povećanja popunjenosti i izbjegavanja dvostrukih rezervacija, kao i automatsku sinkronizaciju cijena s kanalima kao što su Booking.com, Expedia ili AirBnB – nikada nije bilo lakše povećati svoje rezervacije za svoj smještaj putem Channel Managera.

Sve promjene su u stvarnom vremenu i mi se brinemo da ukoliko je vaša soba slobodna, biti će čim prije dostupna na svim kanalima, a ukoliko se na nekom kanali soba rezervira, mi se brinemo da svi ostali kanali zatvore tu sobu.

Booking engine

Booking Engine je sučelje za online rezervacije koje se lako instalira na vašu web stranicu – ako imate WordPress web stranicu instalacija s našim dodatkom je unutar 1 minute. Korisnici će moći provjeriti dostupnost soba i izvršiti vlastite izravne rezervacije.

Ovaj alat je potpuno prilagodljiv, kompatibilan sa svim uređajima, operativnim sustavima i preglednicima – povećajte direktne prihode bez provizije.

Razvijen korištenjem najnovijih tehnologija, naš booking engine u potpunosti se integrira u vašu web stranicu – zaglavlje, izbornik i podnožje ostaju isti kao na bilo kojoj drugoj stranici. 

Revenue Manager

Jednostavno definirate AKO-ONDA scenarije s kojima definirate korekcije cijena na niže (ili više) koristeći mnogobrojne parametre. Korekcije mogu biti s fiksnim postotkom ili proporcionalnim postotkom u odnosu na željeni cilj. Ciljevi mogu biti popunjenost, ali i brzina pristizanja novih rezervacija za određeni dan.

Mi se u pozadini brinemo da vaše željene ciljeve matematički postavimo u napredne analitičke formule s kojima ažuriramo cijene.

Metapretraživači

Google Oglasi hotela koriste Googleovu platformu za korisnike koji traže određeni smještaj ili smještaj na nekom području kako bi izložili vašu nekretninu kako bi je korisnici mogli rezervirati putem Interneta uz trenutnu dostupnost i potvrdu.

Milijuni pretraživanja izvršavaju se na Google Adsu svakodnevno, pri čemu Google objavljuje brojke za koje Google procjenjuje da meta pretraživački oglasi na njihovoj platformi mogu doseći više od milijardu korisnika tjedno, a svaki treći upit za hotel započinje na Google mapama i 1 od 4 hotela rezervacije započinju na Google mapama za smještaj.

Ovo je velika šansa za pretvaranje tih potencijalnih gostiju u kupce i posjedovanje iskustva gostiju. Ovi se oglasi prikazuju u Googleovim pretraživanjima, kartama i pomoćnim inačicama.

24/7 podrška

Naši tehnički stručnjaci i iskusni tim za podršku razumiju i iskreno brinu o bolnim točkama vaših svakodnevnih operacija. Posvećeni i ljubazni timovi za podršku spremni su vam pomoći, što god trebate, kad god vam zatreba.

Rezervirajte termin za online prezentaciju već danas

Rado ćemo vam pokazati sve mogućnosti našeg sustava i odgovoriti na vaša pitanja.  Sami rezervirajte termin za prezentaciju u vrijeme kad vam najbolje odgovara u našem kalendaru. 

Calendar

Prijavi se

[user_registration_form id="14261"]