Wellness

Organizirajte svoje vrijeme i posvetite se klijentima

Učinite svoj poslovni dan jednostavnim.

Prebacite fokus na klijente jer ćete rezervacijskim sustavom wellnessa biti sigurni od bilo kakvih pogrešaka i propusta.

Kalendar

Intuitivan dizajn, mnoštvo opcija a jednostavnost korištenja čine ovaj kalendar dobrim izborom za upravljanje vaši objektom.

Pregled rezervacija po prostoriji ili terapeutu, izrada rezervacija za više termina, tjedni pregled rezervacija… 

POS prodaja

Izrada i naplata računa može i ne mora biti vezana uz rezervacije. Naplatu možete raditi kako usluga tako i dodatnih artikala koje prodajete klijentima.

Izvještaji prodaje olakšat će vam dnevne obračune ali isto tako dat će vam uvid u usluge koje klijenti najčešće rezerviraju.

Poklon bonovi i članarine

Uz samu prodaju poklon bonova, možete pratiti evidenciju iskorištenih bonova kao i naplaćivati poklon bonovima.

Pored poklon bonova možete imati i evidenciju članova s naplatom članarina uz definiranje raznih popusta na usluge ili artikle samo za članove.

24/7 podrška

Naši tehnički stručnjaci i iskusni tim za podršku razumiju i iskreno brinu o bolnim točkama vaših svakodnevnih operacija. Posvećeni i ljubazni timovi za podršku spremni su vam pomoći, što god trebate, kad god vam zatreba.

Rezervirajte termin za online prezentaciju već danas

Rado ćemo vam pokazati sve mogućnosti našeg sustava i odgovoriti na vaša pitanja.  Sami rezervirajte termin za prezentaciju u vrijeme kad vam najbolje odgovara u našem kalendaru. 

Calendar

Prijavi se

[user_registration_form id="14261"]