8 razloga zašto odabrati Milenij rješenja

Zašto odabrati Milenij?

Cjelovito rješenje

Milenij je jedna od rijetkih firmi koja nudi kompletan vlastiti asortiman integriranih rješenja za hotelijerstvo, ugostiteljstvo, wellness i knjigovodstvo. Naši proizvodi su visoke kvalitete koji ispunjavaju sve zahtjeve koje pred njih postavlja poslovanje hotela, restorana, wellnessa i knjigovodstva. Korištenjem najnovijih tehnologija pružamo redovita poboljšanja i prilagodbe za sve Milenij sustave.

Vrijednost za novac

Pružajući vam najbolju vrijednost za novac, svi naši proizvodi i rješenja isprobani su, testirani i dolaze s najvišim preporukama za performanse i stabilnost od klijenata u više od 500 objekata.

Vrhunsko korisničko iskustvo

S ciljem najboljeg korisničkog iskustva i pojednostavljenja poslovanja, sva Milenij rješenja besprijekorno su integrirana kako bi ispunila sve zahtjeve za vođenje vašeg poslovanja. Izuzetna mogućnost naših programera da povežu naš sustav s rješenjima treće strane pružit će izmjenu informacija dva različita sustava.

Podrška 24/7

Milenij podrška je prva točka kontakta za mnoge, a naš tim za podršku vam je na usluzi 24 sata dnevno. Uz rješavanje problema vezanih uz pitanja oko rada programa, naš tim također može odraditi i nadogradnju sustava na zahtjev korisnika. Dostupni smo putem live chata, e-pošte i telefona.

Online edukacija

Kod naše online edukacije jedan na jedan, Milenij tim će vam pomoći s implementacijom proizvoda, educirati vas u korištenju programa kao i odgovoriti na sve vaše upite i pomoći vam da unaprijedite svoje poslovanje koristeći Milenij vrhunska rješenja. Promjena u vašem osoblju? Nudimo mogućnost da vaše novo osoblje također educiramo putem online treninga, a za samostalnu edukaciju naša rješenja imaju i trening načine rada.

Ukorak s najnovijom tehnologijom

Naši su proizvodi evoluirali tijekom vremena, prilagođavajući se novim tehnologijama. Pokrenuli smo naš vodeći proizvod u razvojnom alatu verzije 4, kontinuirano je nadograđivani godinama i trenutno smo na treća generacija verzije 11 u integraciji s najnovijom web tehnologijom. Tako smo prošli kroz sve cikluse razvoja, pri čemu novim nadogradnjama prevazilazimo sve nedostatke i ograničenja.

Stalni napori prema inovacijama

Većina firmi veliki dio svojih prihoda odvaja za marketing i prodaju. Kod nas u Mileniju, najveći napori su usmjereni na istraživanje i razvoj novih rješenja ili poboljšanja postojećih.

Sjajne preporuke

Kada preporuke dolaze od naših korisnika, koji svakodnevno koriste naša rješenja, onda možete biti sigurni da ste dobili istinitu i iskrenu informaciju. Najveće priznanje o kvaliteti naših proizvoda i usluga govori podatak da prilikom promjene radnog mjesta djelatnici traže radnu okolinu gdje će i dalje moći koristiti Milenij rješenja.

Prijavi se

[user_registration_form id="14261"]