Restoran & Bar

Ugostiteljstvo na više načina

Više nego običan program za restoran & kafić.

Naš program za restoran & kafić se brine o vašem poslovanju dok se vi brinete o vašim gostima.

POS prodaja

Touchscreen kase u ugostiteljstvu omogućuju značajno ubrzanje rada što doprinosi zadovoljnijim gostima, većem prometu u vrijeme gužvi i većem prometu općenito, jer će se gosti redovito vraćati u lokal u kojem su zadovoljni uslugom.

Izdvajamo: više načina prijave, prilagodba boja i slika artikala, dnevni i periodični izvještaji, samostalno raspoređivanje stolova…

Uredski poslovi/zalihe

Uredski dio programskog paketa omogućit će vam jednostavnu pripremu kasa (cjenici), evidenciju nabavke robe i izvještavanje koji vam trebaju za upravljanje ali i knjigovodstvo (preko 50-ak izvještaja).

Periodično fakturiranje za otpremnice, fakturiranje usluga i gotovih proizvoda (npr. catering). Priprema troškovnika menija (za razne svečanosti), ponude, dokumenti proizvodnje… Samo su neki od radnji koje će vam olakšati dnevni rad.

Rezervacije stolova

Krajnje je vrijeme da se riješite papira i rezervacije stolova vodite na računalu. Intuitivan sustav povezan s rasporedom stolova će vam to omogućiti.

Program se može povezati s online rezervacijskim sustavom gdje gosti sami mogu rezervirati stol.

Mobilne aplikacije

Aplikacija za mobilno naručivanje i naplatu trenutno predstavlja sam vrh ponude u ugostiteljstvu. Sve funkcionalnosti mobilne blagajne na jednom mjestu.

A za voditelje/vlasnike pripremili smo mobilnu aplikaciju koja će im dati odgovor na sva pitanja o trenutnom poslovanju objekta (od prometa do posjećenosti). U bilo koje vrijeme s bilo koje lokacije.

Kuhinjski monitor

Još uvijek koristite papir u kuhinji (bilo isprintan, bilo ručno napisan)? Kuhinjski monitor će vam organizaciju pripreme jela podići na novu razinu.

Pregleda narudžbi, promjene status (priprema, isporuka), komunikacija s konobarom (spremno, novi slijed), jela u pripremi… Niti jedan papir tome ne može konkurirati.

Lanac restorana

Ako imate lanac ugostiteljskih objekata, nema problema. Program će vam pomoći da upravljate svim objektima bez obzira na lokaciju na kojoj se nalaze ili tip objekta.

Restoran, kafić, zalogajnica, brza prehrana… I mobilna aplikacija za voditelje će vam omogućiti jednostavan pristup svim podacima svih objekata. 

"Koristim Milenij program već par godina. Veoma sam zadovoljan programom kao i samom podrškom i suradnjom. Program se cijelo vrijeme nadograđuje novim mogućnostima a i dalje ostaje user friendly."

Vinko Tomašić, chef & owner, Konoba Bacchus

24/7 podrška

Naši tehnički stručnjaci i iskusni tim za podršku razumiju i iskreno brinu o bolnim točkama vaših svakodnevnih operacija. Posvećeni i ljubazni timovi za podršku spremni su vam pomoći, što god trebate, kad god vam zatreba.

Rezervirajte termin za online prezentaciju već danas

Rado ćemo vam pokazati sve mogućnosti našeg sustava i odgovoriti na vaša pitanja.  Sami rezervirajte termin za prezentaciju u vrijeme kad vam najbolje odgovara u našem kalendaru. 

Calendar

Prijavi se

[user_registration_form id="14261"]