Uvjeti i odredbe

Dobro došli u Milenij All-in-one rješenja!

Ovi uvjeti i odredbe opisuju pravila i propise za korištenje web stranice Milenij d.o.o., koja se nalazi na https://milenij.eu.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Milenij All-in-one rješenja ako ne prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: ‘Klijent’, ‘Vi’ i ‘Vaš’ odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu s uvjetima Društva i Uvjeti. ‘Tvrtka’, ‘Mi’, ‘Mi’, ‘Naš’ i ‘Mi’, odnosi se na našu tvrtku. ‘Strana’, ‘Stranke’ ili ‘Mi’, odnosi se i na Klijenta i na nas. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebno za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način za izričitu svrhu zadovoljenja Klijentovih potreba u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećim zakonima Nizozemske. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovom i/ili on/ona ili oni, smatra se međusobno zamjenjivom i stoga se odnosi na isto.

Kolačići

Mi koristimo kolačiće. Pristupanjem Milenij All-in-one rješenjima pristajete na korištenje kolačića u skladu s Politikom privatnosti tvrtke Milenij d.o.o.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili dohvat podataka o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi ljudima olakšala posjet našoj web stranici. Neki od naših pridruženih/oglašivačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca

Ukoliko nije drugačije navedeno, Milenij d.o.o. i/ili njegovi davatelji licenci posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Milenij All-in-one rješenjima. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti iz Milenij All-in-one rješenja za vlastitu osobnu upotrebu podložnu ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smijete:

 • Ponovno objaviti materijal iz Milenij All-in-one rješenja
 • Prodaja, iznajmljivanje ili podlicenciranje materijala tvrtke Milenij All-in-one rješenja
 • Reprodukcija, umnožavanje ili kopiranje materijala iz Milenij All-in-one rješenja
 • Redistribuirajte sadržaj iz Milenij All-in-one rješenja

Ovaj Ugovor počinje važiti na ovaj datum. Naši Uvjeti i odredbe stvoreni su uz pomoć besplatnog generatora uvjeta i odredbi.

Dijelovi ovog web-mjesta nude korisnicima mogućnost objavljivanja i razmjene mišljenja i informacija u određenim područjima web-mjesta. Milenij d.o.o. ne filtrira, uređuje, objavljuje ili pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja tvrtke Milenij d.o.o., njenih agenata i/ili povezanih društava. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Milenij d.o.o. neće biti odgovoran za komentare niti za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili pojavljivanja komentara na ovoj web stranici.

Milenij d.o.o. zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

 • Imate pravo objavljivati ​​komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
 • Komentari ne krše nijedno pravo intelektualnog vlasništva, uključujući bez ograničenja autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
 • Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja invaziju na privatnost
 • Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.

Ovim dajete Milenij d.o.o. neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u svim oblicima, formatima ili medijima.

Hiperveza na naš sadržaj

Sljedeće organizacije mogu se povezati s našim web mjestom bez prethodnog pismenog odobrenja:

 • Državne agencije;
 • Tražilice;
 • Novinske organizacije;
 • Distributeri online imenika mogu se povezati s našim web-mjestom na isti način na koji se povezuju s web-mjestima drugih navedenih tvrtki; i
 • Akreditirane tvrtke u cijelom sustavu osim prikupljanja neprofitnih organizacija, dobrotvornih trgovačkih centara i dobrotvornog prikupljanja sredstava

Prijavi se

[user_registration_form id="14261"]